Bezorgen

Voor het verzenden van onze pakketten werken wij samen met PostNL. Wij maken elke bestelling helemaal klaar en vervolgens helpen zij ons met de verzending. We verzenden de pakketten binnen 3 werkdagen en op het moment dat wij het deze overdragen worden ze de volgende dag geleverd. Je krijgt dan van ons een e-mail met de bevestiging dat het pakketje is verzonden en daarbij krijg je een track & trace code waarmee je precies kunt zien wanneer het pakket wordt bezorgd.

Wij bezorgen onze pakketjes alleen binnen Nederland. Wil jij een pakketje laten bezorgen buiten Nederland, neem dan even contact met ons op.

Bezorgkosten Nederland
Bestellingen vanaf €75,- of hoger worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €75,- worden er vaste bezorgkosten in rekening gebracht. Die bezorgkosten bedragen €6,25.

We verzenden onze bestellingen binnen 3 werkdagen. 

Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat het verzenden van een bestelling vertraging op loopt. Als dat het geval is, nemen wij daar persoonlijk contact met je over op…

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je jouw pakket volgen met een track en trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van onze logistieke partner en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.

Als jij jouw bestelling bij ons hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om zelf jouw adres aan te passen. Als je een adreswijziging wil doorgeven moet je daarover contact met ons opnemen. We kunnen het adres overigens alleen nog wijzigen als we jouw bestelling nog niet verzonden hebben!